Taaperoa ei pidättele mikään – kiipesi KAHDEN turvaportin yli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Alice Gray asensi lastenhuoneen ovelle kaksi turvaporttia päällekkäin, koska perheen alle kaksivuotias poika oli kiivennyt yhden portin yli vaivattomasti. Pian hän huomasi, että taapero kiipesi näppärän näköisesti myös kahden portin yli kymmenen minuuttia niiden asentamisen jälkeen.

Leo-niminen poika oppi kävelemään yhdeksän kuukauden ikäisenä. Pian hänen vanhempansa, Alice Gray ja Jordan Westlake huomasivat, että energiapakkaus kiipeilee koko ajan ja kaikkialle.

He ovat joutuneet naulaamaan jopa asunnon ikkunat kiinni, koska taapero kiipeäisi muuten kahvaan ja karkaisi ulos, Cornwall Live uutisoi.

Alice yritti pitää liikkuvaisen pojan huoneessaan asentamalla kaksi turvaporttia päällekkäin ovensuuhun. Kymmenen minuuttia myöhemmin äiti kuvasi kännykällään videon, jolla poika kiipeää molempien porttien yli.