Teineille soitettiin 2000-luvun hittejä – ei kovin rohkaiseva tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän päivän teini-ikäiset ovat olleet 2000-luvun alussa aivan pieniä lapsia. Nyt React-kanava halusi testata tämän päivän nuorukaisilla, että miten tuttuja 2000-luvun alussa julkaistut hiteiksi nousseet kappaleet heille olivat.

React on julkaissut YouTube-kanavallaan videon kokeilusta, johon otti osaa kymmenen teini-ikäistä nuorta. Nuoret näyttivät tunnistavan monet popkappaleet, mutta rokkiin menevät hitit olivatkin heille selvästi paljon tuntemattomampia.

Kaikki tiesivät Snoop Doggin vanhempaa tuotantoa olevan Drop It Like It’s Hot -kappaleen, mutta Kelly Clarksonin laulama Since You’ve Been Gone -hitti jakoikin jo nuoret kahtia. Osa tunnisti kappaleen ja piti sitä jopa pitkäaikaisena klassikkona, kun taas osa ei tiennyt esittäjää tai luuli naisäänen olevan Britney Spearsin.

Vuonna 2001 julkaistu Jennifer Lopezin kappale Love Don’t Cost a Thing sai nuoret eniten hämilleen. Osa tiesi kappaleen nimen, mutta monistetut laulauraidat ja taustalaulut saivat heidät ajattelemaan, että kyseessä olisi jokin tyttöbändi. Kukaan ei tiennyt artistin olevan Jennifer Lopez, ja yksi pojista muisteli kuulleensa Lopezin olleen joskus suurikin nimi, mutta pojan mukaan Lopez ei ole tehnyt enää mitään seitsemään vuoteen.