Vin Diesel viimein Twitteriin – fanit riemastuivat päivityksistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten märkä päiväuni ja toimintaelokuvien tähti Vin Diesel täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Amerikkalainen näyttelijä on tullut tutuksi muun muassa Fast & Furious -elokuvasarjasta. Mies on nyt liittynyt Twitteriin.

Vin Dieselillä on Facebookissa yli sata miljoonaa tykkäystä. Instagramissa häntä seuraa 31,4 miljoonaa fania. Nyt mies on ilmoittanut Facebookissa avanneensa tilin myös Twitteriin. Miehen ensimmäinen twiitti on paljaan ylävartalon paljastava kuva – totta kai.

New Yorkissa syntynyt Vin Diesel on oikealta nimeltään Mark Sinclair Vincent. Mies nähdään tänä vuonna valkokankaalla xXx-elokuvasarjan kolmannessa osassa nimeltään xXx: return of Xander Cage. Elokuvan on ohjannut D. J. Caruso.

I always had the one Facebook account, which I love… after a while I was convinced to add Instagram which I have…

Publié par Vin Diesel sur mercredi 25 janvier 2017