Todellinen bebe! Bebe Rexhan kaula-aukko käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Eräs kokemuksista oli viime vuonna tapahtunut putoaminen maahan kesken yleisösurffauksen. Ihmiset eivät olleetkaan valmiita ottamaan vastaan naisen painoa, ja laulaja putosikin fanien läpi naureskellen maahan.

Eilen Bebe kuvattiin saapumassa BBC Radio Onen haastatteluun markkinoimaan uutta Got You -singleään ja All Your Fault -maailmankiertuettaan. Tuttuun tapaansa neitokainen esiintyi povekkaana ja antavassa asussa.

Splash
Splash
Splash
Splash