Honey Boo Boon äidille televisiosarja – laihduttaa ja käy kauneusleikkauksissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perheestä kertovasta realitysarjasta tunnetuksi tullut perheenäiti June ”Mama June” Shannon saa oman televisio-ohjelman. Sarjassa seurataan amerikkalaisnaisen suurta muodonmuutosta, johon kuuluu roima määrä kauneusleikkauksia.

Here Comes Honey Boo Boo -ohjelma päätettiin taannoin lopettaa, kun paljastui, että Mama June seurusteli lapsen seksuaalisesta ahdistelusta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen tuomitun miehen kanssa. Nyt nainen pääsee jälleen televisioon omaa nimeä kantavan Mama June: From Not to Hot -realitysarjan kautta.

We tv -kanavalla helmikuussa alkavassa sarjassa seurataan seitsemän jakson verran neljän lapsen äidin laihduttamista ja treenaamista. Naisesta leivotaan tiukan dieetin ja kauneusleikkausten avulla huomattavasti eri näköinen. People-lehden mukaan naisen urakka alkaa laihdutusleikkauksesta.

Publié par Mama June sur lundi 23 janvier 2017

#MamaJune is ready for her close-up. #FromNotToHot premieres February 24 at 10/9c!

Publié par WE tv sur vendredi 27 janvier 2017