Kengännauhoilla helposti vaihtelua tennareiden tyyliin

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kenkämallistot ja tyylit muuttuvat jatkuvasti. Lempikenkien ulkonäköä voi muuttaa nopeasti nauhojen väriä tai mallia vaihtamalla. Nauhat voi myös pujotella monella eri tavalla. Esittelemme nyt kolme erilaista nauhamallia.

Lifestyle-sivusto Nifty on julkaissut vinkkivideon, jolla nähdään kolme erilaista nauhatyyliä kengille. Esimerkiksi valkoisiin tennareihin saa uudenlaista ulkonäköä mustien kengännauhojen avulla. Ne voi pujotella hauskasti ristikkäin, joka toiseen reikään tai kahdella eri värillä leikitellen.

Netissä on runsaasti oppaita hauskoihin nauhatyyleihin. Kengännauhoja saa monella eri kuosilla ja värillä. Markkinoille on tullut myös Hickies-kumilenksuja, jotka ovat korvanneet perinteiset kengännauhat.

Facebook
Facebook
Facebook

3 Cool Ways To Lace Your Shoes

Up your lacing game with these 3 cool tricks!Walk the walk: bzfd.it/2k5M1qG

Publié par Nifty sur jeudi 19 janvier 2017