Kevin ”Britneyn exä” Federline päätyi töihin strippiklubiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spearsin aviomiehenä aikoinaan tunnetuksi tullut Kevin Federline eli avioliiton ajan miljonäärielämää, mutta eron jälkeen tilanne muuttui. Tanssijasta julkkikseksi päätynyt Federline yritti itsekin räppärin uraa, mutta se osoittautui lopulta pelkäksi flopiksi.

Sittemmin Kevin Federline on viettänyt elämää poissa julkisuuden valokeilasta. Nyt hänet on bongattu DJ-ammatin parista. Kevin toimii nimittäin nykyisin newyorkilaisen Sapphire-strippiklubin musiikkivastaavana.

Kevin Federlinella on kaksi lasta Britney Spearsin kanssa. Hänellä on myös kaksi lasta aiemmasta liitostaan näyttelijä Shar Jacksonin kanssa. Federline on naimisissa lentopalloilija Victoria Princen kanssa ja pariskunnalla on niin ikään kaksi lasta.

Splash
Splash