Koira nauttii niskahieronnasta – rennompaa kaveria saa etsiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden työviikon alkaminen ja jo pelkkä ajatuskin maanantaista saa monien stressikäyrät nousemaan huippuunsa. Stressatessa myös niskat ja hartiat voivat mennä helposti jumiin. Videolla koira näyttää mallia miten kannattaa rentoutua.

YouTube-videolla ranskanbulldoggi näyttää miten stressin ja jännityksen pystyy karkottamaan kehosta tehokkaasti rentouttavan hieronnan avulla. Ensin pitää löytää lämmin syli, johon istua. Sen jälkeen kyseinen henkilö tulee saada suostuteltua hieronnan antamiseen.

Videolla nähtävä koira nauttii täysin rinnoin siitä kun nainen hieroo sitä. Koira on nukahtamaisillaan istuessaan naisen jalkojen välissä ollessaan niin rentoutuneessa tilassa. Koiran silmät ovat menossa koko ajan kiinni ja koirasta pystyykin näkemään, että se ei voisi olla kyseisellä hetkellä yhtään tyytyväisempi.