Malli ulkoilutti koiraa pelkissä alusvaatteissa – tätä ei joka päivä nähdä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla. Nyt Emily on päässyt poseeraamaan alusvaatteillaan keskelle suurkaupunkia.

Ratajkowski on julkaissut Instagram-kanavalleen kuvan, joka on otettu ulkokuvauksista. Kuvauksissa nainen on laitettu kävelyttämään koiraa New Yorkin kaduilla pelkät pitsialusvaatteet yllään ja nahkaiset bootsit jalassaan.

Emily Ratajkowskin ilme ei paljasta, että naisen olisi kylmä, mutta hän kuitenkin kertoi kuvatekstissään ulkona olleen kuvausten aikaan vain hieman yli neljä astetta lämmintä. Malli hoiti kuvaukset kylmyydestä huolimatta hyvin ammattimaisesti ja saa koko katukuvan näyttämään keväisemmältä kuin se todellisuudessa onkaan.

Shooting today in NYC mid-January in 40 degree weather in MY UNDERWEAR. Working hard lol ❄️???

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on