Tässä on Munaa! 1 000 muusikkoa soitti Nirvanan hitin samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Grungeyhtye Nirvana koostui kolmesta muusikosta, mutta tuoreen videon perusteella bändin hittiä voi tulkita myös monipäisempi orkesteri. Tässä tapauksessa peräti tuhannesta soittajasta koostuva yhtye.

Italian Cesenassa kuvatulla videolla tuhat muusikkoa on kokoontunut esittämään Nirvanan Smells Like Teen Spirit -hittiä. Yhtye koostuu niin rumpaleista, basisteista, kitaristeista kuin laulajistakin. Tuhatpäisen yhtyeen nimi on osuvasti Rockin’ 1000.

Rockin’ 1000 sai alkunsa tempauksesta, jossa tuhat muusikkoa kokoontui esittämään Foo Fightersin Learning to Fly -kappaletta. Heidän tavoitteenaan oli saada Foo Fighters esiintymääm kotikaupunkiinsa. Tempaus onnistui, ja Rockin’ 1000 on sittemmin päättänyt jatkaa tuhatpäisellä bändillä tulkittujen kappaleiden esittämistä.