Todellinen teräsmummo! 80-vuotias heitti puolivoltin eteenpäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että ikä on vain numeroita. Se mikä vanhentaa tai nuorentaa ihmistä riippuu elämäntavoista ja asenteesta. Joskus viisikymppinen saattaa olla eläväisempi ja terveempi kuin huonosti voiva parikymppinen.

Aktiivinen asenne, sosiaaliset verkostot ja terveet elämäntavat pitävät vanhusten elämän yleensä mielekkäänä. Esittelyyn nousee 80-vuotias asennemummo, joka on päättänyt osallistua perheen käytäväleikkiin. Isoäiti näyttää mallia puolivoltista.

Tervaskanto ottaa pyjama päällään vauhtia, juoksee käytävää pitkin ja tekee puoli voltin eteenpäin. Hän laskeutuu pehmeästi käytävällä olevaan tyynykasaan ja nauraa makeasti päälle. Uskaltaisitko sinä tehdä saman?

80 Year-Old Nan Does A Front Flip

When gran is more athletic than you ??

Publié par The LAD Bible sur mardi 31 janvier 2017