Ällistyttävä näky: Hauki jäätyi saalis suussaan!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

JukinVideo on julkaissut videon, jolla nähdään jäätyneen järven pintaan ikuistunut tilanne. Jäällä on kaksi kalaa, joista molemmat ovat jäätyneet kuoliaaksi. Bassia syöneen hauen leuat ovat jääneet ammolleen kesken jäätymisen.

Ihmiset ovat nähneet jäähän kiinni jääneitä vesilintuja, peuroja ja hirvieläimiä, mutta harvoin vastaan tulee jäätyneitä kaloja. Nyt sekin tilanne on todistettu, kun hauki jäätyi kesken bassin syömisen. Tilanne on kuin epäonnisesta animaatiosta.

Videon nähnyt insinööri David Clouser kommentoi, että hauki oli todennäköisesti tukehtunut bassikalaan aiemmin, noussut veden pinnalle kellumaan ja jäänyt omituiseen asentoon pinnan jäätyessä. Miehen mukaan kyseessä on yksinkertainen painojakaumaan perustuva tilanne.

Fish Freezes Eating Another Fish

WHAT THE HELL?! HOW DID THIS HAPPEN?

Publié par JukinVideo sur mardi 31 janvier 2017