Käärme yritti läpi naisen korvasta – jäi korvanlehteen jumiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit keksivät aina hauskaa puuhaa ja saavat välillä itsensä erikoisiinkin tilanteisiin, joista omistajan tulee auttaa ne pois. Harvemmin kuitenkaan käärmeet hassuttelevat niin, että ne saisivat itsensä jumiin outoihin paikkoihin. Nyt sekin on nähty.

Ashley Glawe -niminen nainen oli pitänyt Bart-nimistä lemmikkikäärmettä harteillaan kun käärme oli yllättäin naisen huomaamatta kiinnostunut hänen venytetystä korvanlehden reiästä. Ilman sen suurempaa varoittamista käärme oli päättänyt sujahtaa korvanlehden reiästä läpi.

Käärmeen suunnitelma ei ollut kuitenkaan onnistunut vaan se oli jäänyt jumiin naisen korvaan. Glawe oli kiirehtinyt ensiapuklinikalle Bart-käärme korvassaan saadakseen apua. Toivotavasti käärme otti tästä opikseen eikä yritä enää toistamiseen mahtua naisen korvanlehdestä läpi.

BY FAR one of my #CRAZIEST life moments! Went to the #EmergencyRoom because my #BallPython #Python #Snake decided to get…

Publié par Ashley Glawe sur lundi 23 janvier 2017

CURRENT SITUATION… I was holding my #SNAKE and his #DUMB ASS saw a hole, which just so happened to be my fuckin…

Publié par Ashley Glawe sur lundi 23 janvier 2017