Koskettava video ihmisistä – tämä jokaisen tulisi katsoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat luokitella toisiaan ja ajatella olevansa hyvinkin erilaisia sekä arvoiltaan, taustoiltaan että mielipiteiltään tiettyjen ihmisten kanssa. Ihmisillä on myös paha tapa arvostella toisia pelkän ulkonäön, aseman ja ammatin perusteella. Tämän vuoksi jokaisen tulisi katsoa tanskalaisen televisiokanavan tekemä video.

Tanskalainen TV 2 -kanava on julkaissut koskettavan videon, jossa näytetään mitä yhteistä kaikilla ihmisillä on. Aluksi ihmiset asettuvat lattialle eri lokeroihin seisomaan. Omissa lokeroissaan lattialla seisoo johtajia, sairaanhoitajia, maalla asuvia, kaupunkilaisia, gangstereita, työttömiä ja vanhuksia. Tämän jälkeen mies alkaa esittämään heille kysymyksiä.

Ihmisiä pyydetään siirtymään eteen päin jos miehen kuvaus koskettaa heitä. Mies pyytää ihmisiä heidän tekojensa ja esimerkiksi seksuaalisten suuntautumisten perusteella astumaan vuorotellen eteen. Lopulta käy ilmi, että ihmisillä onkin paljon enemmän yhteistä toistensa kanssa kuin he osasivat odottaa.