Natalie Portman nauttii raskaudestaan – syö pannukakkuja varastoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja ohjaajana toimiva Natalie Portman on paljastanut syyskuussa punaisella matolla suloisen raskausvatsansa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen vatsa onkin kasvanut huimaa vauhtia, minkä vuoksi moni on olettanut naisen olevan aivan viimeisillään raskaana.

35-vuotias näyttelijä kävi nyt Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa vieraana. Juontaja halusi heti tietää Portmanilta, että onko hän yhtä kova syömään kuin hänen vaimonsa, joka tuntuu olevan tällä hetkellä kotona jatkuvasti kuin keskellä syömiskilpailua ollessaan raskaana. Natalie Portman myönsi, että tämä pitää hänenkin kohdallaan jossain määrin paikkansa.

Natalie Portman kertoi, että raskaana hän pelkää ruoan saatavuutta aina jo etukäteen. Ennen tapahtumia tai kotoa lähtemistä hän alkaa jo huolestumaan siitä, että onko paikassa hänelle mieluisaa syötävää. Hän ei halua pettyä huonoihin tarjoiluihin, minkä vuoksi nainen syökin aina ennen kotoa poistumista jo etukäteen varmuuden vuoksi esimerkiksi kasvishampurilaisen tai lautasellisen pannukakkuja.