Nyt puhuu Kim Kardashianin ryöstäjä – valitsi uhrin somekuvien perusteella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden loppupuolella Kim Kardashian joutui Pariisissa aseellisen ryöstön kohteeksi. Ryöstön jälkeen nainen on ollut shokissa ja joutunut näkemään terapeuttia selvitäkseen koettelemuksesta. Nyt ryöstäjä on kertonut, minkä vuoksi he valitsivat kaunottaren ryöstönsä kohteeksi.

Rikoksen jälkeen tekijöitä etsittiin ja useita epäiltyjä otettiin kiinni. Nyt rikoksen suunnitellut ja sen toteuttamisessa mukana ollut Aomar Ait Khedache -niminen mies on kertonut Refinery29-sivuston mukaan, että nainen valittiin kohteeksi hänen sosiaalisen median kanaviensa vuoksi.

Rikoksen jälkeen Kim Kardashian poistui hetkeksi kaikesta sosiaalisesta mediasta pelätessään sitä millaista tietoa oman elämän tapahtumien jakaminen muille antaa. Khedache on nyt varmistanut, että tämä ei ole kaukaa haettua, koska naisen julkaisemat kuvat hänen ylellisistä koruistaan olivat kiinnittäneet rikollisten huomion.

Aomar Ait Khedache sanoi, että he huomasivat naisen kalliit timanttisormukset ja muut korut Instagram-kuvista. Kun Kardashian oli saapunut Pariisiin, hänen liikkeitään oli hyvin helppo seurata sosiaalisista medioista, koska nainen julkaisi kuvia ja videoita jatkuvasti. Kuvissa näkyi hyvin missä ne oli otettu, mitä naisella oli yllään ja missä hän milloinkin oli.