Olivia Munn salaa kihloihin? Iso timanttisormus nimettömässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurustelee amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa. Nyt parin huhutaan menneen kihloihin.

33-vuotias komistus Aaron Rodgers on nähty jo pitkään Olivia Munnin vierellä, mutta nyt pariskunnan arvellaan kihlautuneen medialta salassa. Munn on nähty kaupungilla iso timanttisormus vasemmassa nimettömässä sormessaan, mikä on tietenkin heti aiheuttanut epäilyksiä.

Parista liikkui samanlaisia huhuja jo viime vuonna, mutta silloin Munn kiisti asian nopeasti. Nyt heidät nähtiin yhdessä kun he olivat Beverly Hillsissä poistumassa juhlista, jolloin naisella nähtiin timanttisormus vasemman käden nimettömässä. Pariskunta ei ole vielä People-lehden mukaan kommentoinut asiaa.