Miss Universum 2015 kuin miesten päiväuni – bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Universum -kauneuskilpailut tehtiin taannoin karmiva virhe, kun koomikko ja televisiojuontaja Steve Harvey julkisti ensin väärän missin voittajaksi. Harvey kuulutti voittajaksi Kolumbian Ariadna Gutierrezin, vaikka oikea voittaja oli Pia Wurtzbach.

Sittemmin universumin kauneimman titteli on jo vaihtanut haltijaansa, mutta silti Pia Wurtzbachin ura jatkuu menestyksekkäänä. Nyt upea kaunotar nähdään Yamamay-vaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa. Yamamay on Miss Universum -kilpailun virallinen yhteistyökumppani.

27-vuotias saksalais-filippiiniläinen Miss Universum Pia Wurtzbach on nyt esitellyt palkittua vartaloaan bikineissä, kun hän oli kuvaamassa alusvaateyhtiö Yamamayn mainoskuvia. Filippiineillä myös televisiosta tunnettu juontaja-näyttelijätär on missiuransa ulkopuolella tullut tunnetuksi myös nimellä Pia Romero.

Splash
Splash
Splash