Pipefest-tapahtuma lopetetaan toistaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin Vuokatissa järjestetty ja sittemmin Himokselle siirtynyt Pipefest jää tauolle. Tapahtuma ilmoitti Facebook-sivuillaan, että luvassa on nyt määrittelemättömän mittainen tauko. Tapahtuman mahdollisesta paluusta ei ole vielä tietoa.

– Festivaali on vuosittain yrittänyt keskittyä ohjelmistoon, joka ei olisi täsmälleen sama kuin muilla tapahtumajärjestäjillä, tapahtuman järjestäjä kirjoittaa.

– Tämä on tuottanut tiettyjä haasteita työhön, sillä hiphop–kentän kasvamisen ja mainstreamimmaksi muuttumisen myötä tällaisia artisteja on hankala saada Suomeen. Pipefest onkin nyt nykymuodossaan kulkenut loppuun asti, ja jatkossa – kuten slogankin kuuluu – Pipefest tulee olemaan mielentila.

Kilpailu hiphop-musiikin tapahtumissa on kovaa. Viime vuonna Pipefest-tapahtumassa vieraili vain 5.000 kävijää, kun Blockfest taas veti Tampereelle noin 60.000 kävijää ja Summer Up veti Lahteen noin 21.000 kävijää. Blockfest ja Summer Up jatkavat myös tänä vuonna.