Sampo Kaulanen arpoi 10 000 euroa setelinippuina – näin se tapahtui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan muun muassa hurjista arvonnoistaan, joissa hän jakoi viime vuonna kerralla 10.000 euroa yhden euron kolikoina. Eilen illalla Kaulanen arpoi Facebookin suorassa lähetyksessä 10.000 euroa tuhannen euron paketteina.

Sampo Kaulanen

Arvonta suoritettiin, koska rajapyykkinä toiminut 520.000 tykkääjää ylittyi Jounin Kaupan sivuilla selvästi ennen määräaikaa. Arvontaan sai osallistua tammikuun loppuun saakka tykkäämällä Jounin Kaupan Facebook-sivuista. Voittajat selviävät oheiselta videolta, jossa Kaulanen arpoi voittajat suoraan tykkääjälistaa vierittämällä.

– Mukava tehdä tuolleen, niin ei pitäisi jäädä epäselvyyttä, että jaetaanko vai ei, Sampo Kaulanen kertoi aiemmin.