Tältä Taru sormusten herrasta -tähdet näyttävät nyt – upea jälleennäkeminen

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taru sormusten herrasta -elokuvasarjan viimeinen osa sai ensi-iltansa vuonna 2003. Nyt osa elokuvien tähdistä on jälleen kokoontunut yhteen eräänlaisen luokkakokouksen merkeissä.

Näyttelijä Dominic Monaghan jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ja neljä muuta Taru sormusten herrasta -näyttelijää ovat kokoontuneet yhteen. Monaghanin lisäksi paikalla olivat Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Elijah Wood ja Billy Boyd. Kuvassa näyttelijät ovat aseistautuneet miekkojen ja jousipyssyjen sijaan ravintolan ruokailuvälinein.

Tähdet nähtiin yhdessä valkokankaalla viimeksi Peter Jacksonin ohjaamassa Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu -elokuvassa. Sen ensi-illasta on ehtinyt vierähtää 13 vuotta. J.R.R. Tolkienin kirjoihin perustuvan elokuvatrilogian teossa vierähti yhteensä kahdeksan vuotta.

 

They have a cave troll. @theoneringnet @electrice @boydbilly @orlandobloom @empiremagazine #squadgoals

A photo posted by Dominic Monaghan (@dom_monaghan_) on

My captain. My king. @theoneringnet @empiremagazine

A photo posted by Dominic Monaghan (@dom_monaghan_) on