Aitoon Kirkastusjuhlille ”Suomi-ikonien sunnuntai”

Festarit · Stara.fi

Aitoon perinteisten Kirkastusjuhlien sunnuntai-ilta 9 heinäkuuta on Suomen merkkivuoden kunniaksi maamme ikonisten esiintyjien juhlaa. Lavan valtaavat silloin kotimaiset legendat Katri Helenan johdolla. Lisäksi esiintyvät Remu & Hurriganes, Tuomari Nurmion Dumari & Spuget -yhtye, Agents, Popeda ja Eini.

– Halusimme tehdä sunnuntai-illaksi kattauksen, joka näyttää Suomen kirkkaimmat tähdet lähes puolen vuosisadan ajalta. Pyrimme monipuolisuuteen ja artistien erilaisuuden tuottamaan rikkauteen, sillä Kirkastusjuhlilla on aina ollut läsnä monen eri tyylisuunnan edustajia, kertoo Aitoon Kirkastusjuhlien promoottori Jarmo Salonen.

Kahdelle muulle Kirkkari-illalle lauantaille ja maanantaille luvassa on myös mukavaa herkkua, kun juhlien kahdella katetulla areenalla esiintyvät muun muassa Robin, Juha Tapio, Mikael Gabriel, Apulanta, Miljoonasade, Nikke Ankara, Mira Luoti, Arttu Wiskari, Ellinoora ja Neljänsuora. Tänä vuonna Aitoon Kirkastusjuhlat järjestetään peräti 136. kerran peräkkäin. Juhlien ajankohta on tuttuun tapaan lauantaista maanantaihin 8. – 10. heinäkuuta.