Ellen ”vietteli” Fifty Shades -tähden – sängyssä mukana nitoja ja teroitin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuumissa Fifty Shades of Grey ja Fifty Shades Darker -elokuvissa näyttelevä James Dornan oli Ellen DeGeneresin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan. Ellen on tunnettu nokkelasta ja hauskasta huumorintajustaan, joka ei pettänyt katsojia tälläkään kerralla kun hän halusi udella mieheltä hänen seksivälinetietoudestaan.

Ellen DeGeneres kyseli Dornanilta miten mies osasi käyttää kaikkia lavasteissa olleita seksivälineitä vai pitikö miehen ensin tutustua niihin. Dornan paljasti, että välineiden käyttäminen oli yllättävän helppoa koska ne muistuttivat miestä monista käytännöllisistä ja arkisista työkaluista ja esineistä.

Ellen DeGeneres otti miehen puheet liiankin kirjaimellisesti. Juontaja halusi näytellä Dornanin kanssa kohtauksen, jossa nainen on Staples-liikkeen työntekijä ja tuo kotiinkuljetuksena miehelle työkaluja. DeGeneres yrittää vietellä Dornanin teipillä, nitojalla ja terottajalla sketsissä, joka saa yleisön ulvomaan naurusta.