Jumalanpalvelukessa tarjottiin kannabiskeksejä – epäilty 74-vuotias

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiossa asuvan miehen epäillään tarjoilleen huumausainetta jumalanpalvelukseen osallistuneille. Miehen jakamilla kekseillä oli nimittäin yllättäviä vaikutuksia.

74-vuotias mies oli tuonut mukanaan keksejä Bloomingtonissa sijaitsevassa katolisessa kirkossa järjestettyyn messuun. Useita ihmisiä toimitettiin sairaalahoitoon heidän vointinsa muututtua huonoksi pikkuleipien syömisen jälkeen.

Keksejä syöneiden verestä löytyi poliisin testeissä jälkiä kannabinoideista. Viranomaiset suorittivat kotietsinnän pikkuleivät kirkkoon tuoneen miehen kotiin. Hänen hallustaan löydettiin kapseleita, jotka sisälsivät kannabisöljyä.

Epäilty kertoo tehneensä keksit jumalanpalvelusta edeltäneenä iltana. Indy Star -lehden mukaan hän väittää, ettei tiennyt niiden sisältävän laittomia aineita.