Masturboimalla tasapainoon – parantavat kristallidildot hoitavat kuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaihtoehtohoitojen piirissä on käytetty kristalleja parantavina materiaaleina pitkään. Kristallihoitojen on väitetty puhdistavan ihmisen kehoa ja vapauttavan tukkiutuneita energioita. Nyt kristallihoitoja voi ottaa masturboinnin yhteydessä.

Popsugar-sivusto esittelee kristallidildot, joiden väitetään tasapainottavan käyttäjänsä chakroja, eli ihmisen voimakeskuksia. Kun aiemmin ihmiset ovat hakeneet apua esimerkiksi pyramidien muotoisista kristalleista, auttavat kividildot laajentamaan hyvinvointia uudenlaisella tavalla – sisältä ulos.

Kristallidildoja käsin valmistavan Chakrubs-yrityksen mukaan kivien avulla voi vapauttaa energiaa, kehittää tunneälyä, vahvistaa minäkuvaa ja hyväksyä oman itsensä jokaisen aspektin. Ihmiset voivat dildomyyjän mukaan kasvattaa suurta viisautta kiviseksileluja käyttämällä.

Happy New Year, to you and yours. Here's to letting go, tuning in, turning on. ⭐

A photo posted by Chakrubs™ (@chakrubs) on