Mies yritti auttaa palomiehiä – sitten kävi todella nolosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikään ei tunnu niin typerältä kuin turhan työn tekeminen. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa eräs mies yritti kovasti olla palomiehille avuksi. Hän sai kuitenkin nopeasti huomata tekevänsä turhaa työtä.

Chilen televisiossa näytettiin tilanne, jossa palomiehet ovat sammuttamassa tulipaloa. Videolla nähdään miten kuvaan astuu mies, joka yrittää rikkoa lukitun aidan lukkoa voimalla palomiesten lähestyessä aitaa. Kun palomiehet ovat hänen kohdallaan, he päättävät kuitenkin tulla aidan toiselle puolelle isosta aukosta, joka sijaitsee aivan miehen takana.

Nololta vaikuttava tilanne on huvittanut monia, mutta useimmat epäilevät, että mies ei kuitenkaan yrittänyt avata porttia palomiehille vaan paloautolle. Palomiesten saapuessa aidan toiselle puolelle mies lopettaa lukon hakkaamisen heti, mikä tosin viittaisi siihen, että hän olisi yrittänyt avata porttia vain palomiehiä varten.