Mikael Gabriel ja Isac Elliot julkaisivat yhteisen levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset suosikkiartistit Mikael Gabriel ja Isac Elliot ovat ryhtyneet tekemään yhteistyötä, jonka puitteissa he ovat nyt julkaisseet yhteisen EP-levyn. Kesällä luvassa on lisäksi myös yhteinen keikka Ruisrockissa.

– Me ollaan työstetty tätä proggista jo niin kauan, että on enemmän kuin siistii saada biisit vihdoinkin ulos muiden kuultaviksi. Mun mielestä Isac on aina ollut supersiisti artisti ja mieltä lämmittää se, et tää pitkäaikainen haave työskennellä Ikken kanssa toteutui vihdoin, Mikael Gabriel hehkuttaa.

– Meillä synkkas heti kun eka kerran tavattiin, ja nyt meillä on yhteinen projekti, jonka tiimoilta päästään tekeen himmeitä juttuja. Näistä biiseistä voi olla super ylpee!

Isac Elliot on fanittanut Mikaelia pidemmän aikaa ja on innoissaan, kun kaksikon keskustelut yhteisprojektista konkretisoituivat.

– Mä ja Miklu ollaan oltu frendejä pitkään, ja joskus viime keväänä alettiin puhumaan, että olis hauskaa tehdä jotain yhdessä. Meillä on molemmilla kiireinen aikataulu, mut oon tosi onnellinen, että me saatiin tämä onnistumaan, Isac kertoo.

– Meillä oli alusta asti hyvä flow ja sit lopulta päädyttiin tekemään yhden sinkun sijasta nämä nyt julkaistavat kolme biisiä. Mä tulen olemaan taas paljon reissussa tänä vuonna, joten halusin julkaista jotain, joka on tarkoitettu vain mun suomalaisille faneille.