Star Wars -tähti Scarface-elokuvan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolainen näyttelijä Diego Luna nousi maailmanmaineeseen Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan myötä. Nyt hänet on kiinnitetty rikoselokuvien klassikon uuden version päärooliin.

Diego Luna näyttelee Variety-lehden mukaan pääroolia Scarface-elokuvan tulevassa uusintafilmatisoinnissa. Brian De Palman ohjaamassa edellisessä versiossa päähenkilöä, Tony Montanaa esitti Al Pacino.

Vuonna 1983 ensi-iltansa saanut Scarface – Arpinaama kertoi Kuubasta Miamiin muuttaneesta Tony Montanasta, joka taisteli tiensä alamaailman huipulle. Uudessa versiossa päähenkilö on kotoisin Meksikosta ja tapahtumat sijoittuvat Miamin sijaan Los Angelesiin.

Uuden Scarface-elokuvan ohjaajaksi kiinnitettiin alun perin Antoine Fuqua. Hän kuitenkin jätti projektin The Equalizer: Oikeuden puolustaja -elokuvan jatko-osan vuoksi. Universal-yhtiö käy parhaillaan neuvotteluja uusien ohjaajaehdokkaiden kanssa.