Wanaja Festival paljasti tähtikaartinsa

Festarit · Stara.fi

Ensi kesänä Hämeenlinnan Linnapuistossa järjestettävä Wanaja Festival on paljastanut tapahtuman artistikaartia. Esiintyjinä nähdään ensi kesänä muun muassa Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Eppu Normaali, JVG ja Jenni Vartiainen.

Kaksipäiväinen musiikkifestivaali järjestetään 7. – 8. heinäkuuta. Kahdella estradilla, Puisto- ja Rantalavoilla, nähdään viikonlopun aikana suomalaisen rockin, popin, iskelmän ja rapin tuttuja tähtiä.

Hämeenlinnaan saapuu myös valtavassa nousukiidossa oleva ja Vain elämää -ohjelmassa koko kansan suosikiksi noussut Mikael Gabriel, äijäretkue Klamydia, tykeimmät rock-orkesterit Apulanta ja Viikate sekä Roope Salminen & Koirat.

– Ohjelmiston lisäksi myös sijainti on ollut yleisölle erityisen mieluinen. Keskusta-alueella sijaitsevaan viihtyisään Linnanpuistoon on helppo ja mukava saapua. Tänä vuonna tapahtuman VIP-alue uudistetaan täyteen loistoonsa, kertoo tuottaja Sarianna Matikainen.