Tyttöä haukuttiin lihavaksi – hän sai heti mallisopimuksen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zendaya on 20-vuotias näyttelijä ja laulaja, joka tunnetaan nykyään myös vaatesuunnittelijana. Zendaya on myös tiukkasanainen naisten oikeuksien puolesta puhuja, joka nousee aina kiusattujen puolelle huomatessaan, että naisia kohdellaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa väärin.

Nyt Zendaya huomasi Twitterissä ilkeän kuvan, jossa vihjailtiin nätin tytön ottavan itsestään pelkkiä kasvokuvia sen vuoksi, että kukaan ei huomaisi häne vartaloaan. Zendaya nousi heti ilkeää meemiä vastaan ja kehui kuvassa olevaa naista sanomalla, että hän on kaunis päästä varpaisiin.

Lopulta kuvan jakanut poisti julkaisun omalta Twitter-kanavaltaan. Zendaya ei pystynyt kuitenkaan päästämään kuvasta irti vaan pyysi Twitter-käyttäjiä auttamaan häntä naisen löytämisessä. Zendayan mielestä kuvassa esiintyvä nainen oli niin kaunis, että hän halusi antaa naiselle mallisopimuksen hänen Daya By Zendaya -vaatemerkkinsä kanssa.

Nainen löytyi Twitterin välityksellä ja sai sovittua tulevasta työstään pluskokoisena mallina Zendayan kanssa. Kävi ilmi, että mallin ura oli naisen pitkäaikainen haave, minkä vuoksi kiusaajat ja kuvaa jakaneet taisivatkin lopulta tehdä kaunottarelle vain palveluksen.