Karmaiseva löytö kodin vessasta – käärmeiden pesä paljastui!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Texasissa asuvaa perhettä on koetellut todellinen käärmekammoisten painajainen. McFaddenien koti osoittautui nimittäin kuhisevan matelijoita. Kaikki alkoi, kun perheen poika Isac löysi kalkkarokäärmeen heidän vessastaan.

CBS News -sivuston mukaan hänen äitinsä Cassie tappoi myrkyllisen matelijan nopeasti lapiolla. Perheen isä Jason otti yhteyttä käärmeisiin erikoistuneeseen Big Country Snake Removaliin.

Käärme-ekspertit alkoivat tutkimaan McFaddenien kotia. Paljastui, että talossa eli yhteensä 23 kalkkarokäärmettä. 13 matelijaa piilotteli kellarissa, kun taas 10 niistä oli löytänyt tiensä talon pohjarakenteisiin.

– Kalkkarokäärmeet ovat salamyhkäisiä ja syrjäänvetäytyviä. Ne ovat hyviä naamioitumaan. Tällä tavoiin ne selviytyvät. Et välttämättä näe käärmeitä vaikka ne olisivatkin keskuudessasi, Big County Snake Removalin Facebook-sivuilla paljastetaan.

 

Facebook

Why are snake inspections important? Last week we received a call from a family in Jones county who had an adult…

Publié par Big Country Snake Removal sur lundi 30 janvier 2017