Hupsista! Kim Kardashianin paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudellaan alati rikastuva Kim Kardashian on julkaissut omia emoji-hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä Kimoji. Viime viikolla kerrottiin, että hänen emojinsa saapuvat useina tuotteina kauppojen hyllyille. Samaan aikaan neitokainen itse lomailee näyttävästi Costa Ricassa.

Eilen illalla Kim ja Kourtney Kardashian suuntasivat lomallaan ravintolaan nauttimaan illallista. Kim oli verhonnut ylävartalonsa seitinohueen paitaan, joka paljasti lopulta salamavalojen välkkeessä sisältönsä.

Kim Kardashianin tuoreeseen Kimoji-sarjaan kuuluu yli 500 pikkukuvaa, tarraa ja GIF-kuvaa. Tuotteita on voinut aiemmin tilata pelkästään sovelluksen kautta. Kim Kardashian on luonut mittavan omaisuuden älypuhelimille tarkoitettujen applikaatioiden, kuten mobiilipelien ja emoji-sarjan avulla.

Splash
Splash
Splash