Mies tekee upeaa taidetta lastensa piirrustusten pohjalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tokiossa asuvan ranskalaistaiteilijan, Thomas Romainin töissä seikkailevat mitä mielikuvituksellisemmat hahmot ja omituiset olennot. Miehen yksityiskohtaisten töiden inspiraationa toimivat hänen omien lastensa piirrokset.

Romain teki vuosien ajan töitä vain digitaalisilla työkaluilla. Mies kuitenkin huomasi kaipaavansa kynän ja paperin tarjoamaa omanlaista tunnetta. Hän alkoi kiinnittämään yhä enemmän huomiota siihen, mitä hänene poikansa piirsivät.

Taiteilija päätti alkaa itsekin harrastamaan perinteistä piirtämistä vapaa-aikanaan. Hänen työnsä pohjautuvat 8- ja 10-vuotiaiden lastensa piirrustuksiin. Romainin mukaan häntä kiehtovat niiden värit, muodot ja ideat.

– Poikani olivat vaikuttuneita lopputuloksista. He rakastivat niitä. Niinpä pyysin heitä piirtämään lisää, ja aloitimme kokonaisen sarjan, Romain paljastaa Mashable-sivustolle.

Taiteilija kertoo toivovansa, että hänen työnsä kannustavat lapsia jatkamaan piirtämistä. Romainin ja hänen lastensa tekemiä töitä päästään ihastelemaan miehen Twitter-tilillä.