Suomalaisduo Tom & Hills niittää listamenestystä Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Tom & Hills on kansainvälistä suosiota nauttiva elektronisen musiikin tuottajaduo, joka tekee parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa. Italiassa yhtye saanut lukuisia listasijoituksia ja sen kappale Another Chance on parhaillaan kymmenien radioiden soittolistoilla. Lies-single taas menestyy parhaillaan Puolassa.

– Bang Record on tehnyt kovasti töitä ja markkinoinut meitä radiossa, sanomalehdissä ja somessa ja saavuttanut kovia tuloksia. Olemme todella tyytyväisiä Italian levy-yhtiöömme. Facebook-chattimme täyttyy italialaisten yhteydenotoista, ja mukava faneille on vastailla, yhtye kommentoi Staralle.

– Olemme levy-yhtiönä uskoneet, että tässä voisi olla potentiaalinen hitti. Kuukausia sitten julkaistu Another Chance on edelleen yksi soitetuimmista kappaleista Italiassa, Bang Recordsin Rossano Prini kertoi Staralle.

Tom & Hills esiintyi viime kesänä massiivisessa Ultra Europe -tapahtumassa Kroatiassa ja viime syksynä vuorossa oli Amsterdamin tunnetuimpiin klubeihin lukeutuva Escape. Yhtye on juuri solminut maailmanlaajuisen sopimuksen hollantilaisen management-toimiston kanssa.

Tom & Hillsin tyyli on sekoitus progressiivista housea. Kansainvälistä radiosoittoakin haalinut duon uusi single Energy in Magic nousi ennen julkaisua UK Upfront Club Chart -listan sijalle seitsemän. Kappaleen vierailevana tähtenä kuullaan yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Jared Lee, joka on tuottanut kappaleita muun muassa Jason Derulolle, Jordin Sparksille sekä New Kids on the Blockille.