Uutistoimiston outo moka: ”Ariana Grande on raskaana”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tällä viikolla sekä Beyonce että Pharrell Williams ovat ilmoittaneet saavansa iloista perheenlisäystä. Fanien yllätykseksi uutistoimisto Associated Press twiittasi myös poptähti Ariana Granden olevan raskaana.

– Ariana Grande on raskaana, arvatkaa kuka on isä?, twiitissä luki.

Kyseessä oli kuitenkin mitä ilmeisimmin moka, sillä uutistoimisto poisti nopeasti twiitin. Associated Press julkaisi uuden twiitin, jossa aikaisemman uutisen kerrottiin olevan luvattomasti kirjoitettu. Uutistoimisto kertoi tutkivansa asiaa.

Tapaus sai Ariana Granden fanit hämmilleen. Vaikka kyseessä oli todennäköisesti pelkkä moka tai hakkerin teko, on sen epäilty jopa viittaavan siihen että laulaja olisi oikeasti raskaana ja suunnittelisi julkistavansa tiedon lähipäivinä. Tähden edustajat eivät ole toistaiseksi kommentoineet Associated Pressin mokaa.

Ariana Grande seurustelee räppäri Mac Millerin kanssa. Tähden tuorein levy, Dangerous Woman, julkaistiin viime vuonna.

 

Twitter