Leffakaunotar teki rintavan paluun – povekkaana Rings-leffan ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Aimee Teegarden on vielä suurelle yleisölle varsin tuntematon tähti, vaikka hän on ehtinyt esiintyä jo useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Näyttelijäkaunotar on viettänyt vuosien ajan hiljaiseloa, mutta eilen hän palasi näyttävästi.

Aimee Teagarden kuvattiin Rings-elokuvan ensi-iltajuhlissa Los Angelesissa. Hän jakoi nimikirjoituksia faneilleen elokuvateatterin ulkopuolella punaiseen niukkaan asuun pukeutuneena. Asuvalinta korosti erityisesti hänen poveaan.

27-vuotias amerikkalainen malli-näyttelijä Aimee Teegarden tuli aikoinaan tunnetuksi muiden muassa suositusta 90210, Friday Night Lights ja Hannah Montana -televisiosarjoista sekä Scream 4 ja Prom -elokuvista. Nuori kaunotar on tehnyt lisäksi malliuraa ja poseerannut esimerkiksi Tommy Hillfigerin, Alltellin ja Hollisterin mainoskampanjoista.

Splash
Splash
Splash