Kim Kardashian vesiputouksen alla kuvattavana – veden lämpötila yllätti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perhe on tällä hetkellä lomailemassa Costa Ricassa. Iso perhe rakastaa yhteisten lomien viettämisestä jossakin ihanassa kohteessa, jossa he keksivät paljon vauhdikkaita aktiviteetteja loman ajaksi. Nyt Kim Kardashian on nähty upean vesiputouksen luona kuvattavana.

Perheen kaunottarista Kim Kardashianilla on usein tapana maksaa matkat myös hänen valokuvaajalleen ja assistentilleen, joiden kanssa nainen järjestää lomakohteisiinsa upeat kuvaukset henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Tällä kerralla Kardashian kuvattiin vesputouksen alla.

Kim Kardashianilla oli yllään mustat alushousut ja musta lyhyt toppi, joka peitti naisen rinnat, mutta paljasti kuitenkin kaunottaren timmin vatsan. Fanit odottavat varmasti innoissaan kuvaussession lopputuotosta, joka ilmeisesti ei ollutkaan niin helppo toteuttaa sillä kuvista päätellen vesi osoittautui kylmäksi.

Splash
Splash
Splash