Murtovaras jäi jumiin – löydettiin roikkumasta yläkerran ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti yleensä tyhmintä kansanosaa, ja se näkyy ajoittain myös poliisin tehtävissä. Nyt Iso-Britannian Manchesterin poliisi on raportoinut kuvien kera tapauksesta, jossa Radcliffen alueella iskeneellä murtovarkaalla ei ollut ammatillisesti kovinkaan menestyksekäs päivä.

Manchesterin poliisi

Poliisin kuvissa nähdään nimittäin miten 47-vuotias murtovaras roikkuu kaksikerroksisen omakotitalon toisen kerroksen kylpyhuoneen ikkunasta, johon hän on jäänyt jumiin. Asukkaat soittivat tilanteesta poliisille, jonka saapuessa mies oli yhä jumissa.

Lopulta pelastuslaitoksen ammattilaiset auttoivat rikollisen irti, mutta tämä loukkaantui 20 minuuttia kestäneessä operaatiossa lievästi. Häntä ei tosin päästetty kotiin, vaan murtomies pääsi pohtimaan tekosiaan ja odottamaan syytettään poliisiputkaan. Myöhemmin hän myönsi tekonsa.