Nainen heitti poliisia käytetyllä tamponilla – oikeus piti hengenvaarallisena aseena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuukautisten tai PMS-oireiden parissa kamppailevat naiset voidaan luokitella maailman vaarallisimpien henkilöiden joukkoon. Yksi heistä on viranomaisia suurieleisesti uhmannut floridalainen nainen, joka teki kuukautissuojasta aseen.

St. Petersburgissa asuva 28-vuotias Tecora Fields on pidätetty. Nainen oli joutunut sanaharkkaan poliisien kanssa. Yhtäkkiä Tecora oli tunkenut kätensä jalkojen väliin hänen avonaisista housuistaan.

Tecora oli ottanut käytetyn tamponin käteensä ja heittänyt sen poliiseja päin. Nainen tähtäsi kuukautissuojaa konstaapelin suuhun, mutta se osui hänen vasempaan olkapäähän. Karkuun ampaissut nainen pidätettiin humalaisena läheisestä asunnosta etälamauttimen avulla. Käytetty tamponi luokiteltiin hengenvaaralliseksi aseeksi, The Smoking Gun uutisoi.