Perheen grillihetki pieleen – grillistä löytyi käärme

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät tiensä mitä yllättävimpiin paikkoihin etsiessään kuumalla ilmalla suojaa viileistä paikoista tai liian kylmillä säillä lämpimimmistä koloista. Tällä kerralla eräs käärme oli päättänyt vallata perheen grillin sen omaksi pesäkseen.

Perhe koki melkoisen yllätyksen ennen grillaamista. Videolla nähdään tilanne, jossa mies avaa grillin kannen, jonka alta paljastuu melko kookas pytonkäärme. Käärme on jotenkin löytänyt tiensä grillin sisälle ja päättänyt jäädä sen suojiin rentoutumaan mukavalle kerälle.

Perhe ei heti viitsinyt alkaa hätistämään käärmettä grillistä vaan he halusivat ihastella sitä hetkisen. Lapset eivät luultavasti olleet ennen nähneet käärmettä näin läheltä, minkä vuoksi he olisivatkin halunneet päästä koskettamaan sitä ja ihastelemaan pytonia hieman lähempää.