61-vuotias vaimo ei saanut seksiä – pahoinpiteli miehensä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen suuttui miehelleen, koska hän ei suostunut seksiin vaimonsa kanssa. Poliisin raportin mukaan 61-vuotias nainen oli lyönyt miestään nyrkillä silmään ja potkaissut sen jälkeen munille.

The Smoking Gun uutisoi Seminolessa tapahtuneesta perheväkivaltatapauksesta, jossa kuusikymppinen pariskunta joutui humalaspäissään sanaharkkaan. Vaimo, Kerry Lee Pineiro, olisi halunnut harrastaa seksiä aviomiehensä kanssa. Valitettavasti mies kieltäytyi, The Smoking Gun uutisoi.

Nainen tulistui torjutuksi tulemisesta niin paljon, että löi nyrkillä silmään ja potkaisi kaksi kertaa miehen genitaalialueille polvellaan. Paikalle soitettu poliisipartio pidätti naisen ja hänet vapautettiin seuraavana päivänä. Kerry Lee Pineiro joutuu osallistumaan alkoholinkäyttöä valvovaan ohjelmaan.