Hurjapäiden rakennelma kuin kotitekoinen huvipuistolaite – rajua kyytiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli taitoa, resursseja ja mielikuvitusta löytyy tarpeeksi, voi huvipustolaitteiden kyydistä nauttia myös kotipihallaan. Juuri tällä tavoin tehdään hämmästyttävää keksintöä esittelevällä australialaisvideolla.

Joukko canberralaisia päätti rakentaa paikalliseen puistoon Australia-päivän kunniaksi eräänlaisen päättymättömän vesiliu’un. Siinä ihmiset pyörivät vedellä ja saippualla kostutettuja muovialustoja pitkin pitelemällä kiinni keskellä pyörivään laitteeseen kiinnitetyistä köysistä.

Australia-päivää vietetään maassa 26. tammikuuta. Koska Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, päästään maassa nauttimaan videon kaltaisista helteistä silloin kun meillä kelit ovat kylmimmillään.