Kissat leikkivät vessanpöntöllä – leikki päättyi ikävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien kissojen on huomattu olevan erityisen kiinnostuneita vedestä vaikka vain harva niistä haluaisi kuitenkaan sen sekaan pulahtaa. Nyt videolla nähdään melko vaaralliselta näyttävä asetelma, kun kaksi kissaa leikkivät vessanpöntön luona.

Omistaja on kuvannut vessassa leikkiviä kissanpentuja, koska hänellä on tainnut olla aavistus siitä miten tämä leikki tulee loppumaan. Kissat leikkivät vessanpöntön luona niin, että pöntön kansi on auki, minkä vuoksi onkin vain ajan kysymys milloin toinen pikkuisista putoaa pönttöön.

Kissojen härnätessä toisiaan ylempänä oleva vaalea kissa horjahtaa tummemman kissan päälle, minkä seurauksena tumma kissanpentu molskahtaa pönttöön. Tästä seuraa tietenkin paniikinomainen räpiköiminen pöntössä, minkä jälkeen kissa lopulta pääsee ulos ja poistuu vessasta juoksujalkaa.