Nainen pelasti ketun turkistarhalta – parivaljakko ystävystyi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut voivat välillä kesyyntyä hyvinkin ihmisläheisiksi, ja monilla on nähty jo kettuja jopa lemmikkeinä. Nyt videolla nähdään hellyttävä hetki, jossa karulta kohtalolta pelastettu kettu on saanut pelastajastaan ystävän.

Videolla nainen leikkii kahdella pallolla ketun kanssa. Fineganiksi nimetty kettu näyttää nauttivan leikistä ja tuntuu pitävän naisen seurasta erityisen paljon. Kettua ei ole kasvatettu syntymästä asti kesyksi, mutta siitä huolimatta se antaa naisen silittää itseään.

Nainen on pelastanut ketun turkistarhalta ketun ollessa seitsemän kuukauden ikäinen. Naisen mukaan hänestä ja ketusta tuli heti hyvät ystävykset, ja he ovat olleet erottamattomat aina tutustumispäivästä lähtien.