Pharrell Williams sai perheenlisäystä – vaimo synnytti kolmoset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Pharrell Williams on tehnyt pitkän uran popmusiikin ja räpin parissa, mutta moni tuntee hänet parhaiten neljä vuotta sitten julkaistun Happy-nimisen kappaleen ansiosta. Nyt vuoden alussa 43-vuotias Pharrell sai kolme uutta hyvää syytä olla onnellinen kun hänen vaimonsa synnytti kolmoset.

Pharrell Williams ja hänen vaimonsa Helen ovat olleet naimisissa vuodesta 2013 lähtien, ja heillä on myös jo ennestään kahdeksanvuotias poika Rocket. Pariskunta ilmoitti syksyllä, että Helen on jälleen raskaana. Pharrell jätti kuitenkin mainitsematta, että he odottavat perheeseen yhden vauvan sjaan kolmea uutta tulokasta.

Pharrell ja Helen saivat terveet kolmoset tammikuun alussa. Pariskunta ei ole kuitenkaan People Magazine -sivuston mukaan kertonut vauvojen sukupuolta. Moni on alkanut myös arvailemaan kolmosten nimiä, sillä Pharrell on kertonut nimeävänsä lapsensa aina jonkin voiman, eläimen tai elementin mukaan.