Vauva treenasi tekoitkuaan – jäi heti kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset oppivat hyvin nopeasti huomaamaan, että heillä on käytössään monia ovelia keinoja, joiden avulla he voivat saada vanhemmiltaan mitä tahansa. Vaikka jonkin asian saaminen tuntuisi kuinka mahdottomalta, lapset yrittävät sitä silti armottomasti hamaan loppuun saakka.

Yleensä tahtoa ilmaistaan joko inttävällä puhumisella, saman asian toistamisella ja lopulta huutamisella ja itkemisellä. Nyt videolla nähdään hauska video pikkutytöstä, joka yrittää harjoitella krokotiilinkyyneleitään mahdollisimman uskottavaan kuntoon.

Naiset ovat kuvanneet lattialla istuskelevaa vauvaa, joka yrittää harjoitella omaa tekoitkuaan. Vanhemmat tietävät mitä tyttö haluaa, ja he näkevät myös hyvin sen, että hänellä ei ole mitään hätää, minkä vuoksi he vain nauravat lapsen tekoitkulle. Lopulta tyttökin hämmentyy ja alkaa hymyilemään jäätyään kiinni krokotiilinkyyneleistä.