Kylie Jenner myöntyi viimein – julkaisi kuvia sovinnoksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuoden lopulla, kuinka Kaliforniassa asuva maskeeraaja Vlada Haggerty syytti Kylie Jenneriä meikkikuvien ja ideoiden kopioimisesta. Kylie Cosmeticsin markkinointimateriaalissa käyttämät kuvat olivat likimain identtisiä Haggertyn kuvien kanssa, ja nainen uhkasi nostaa syytteen Jenneriä vastaan.

Nyt Kylie Jenner on yhtäkkiä julkaissut Vlada Haggertyn kuvia omalla Instagram-tilillään ylisanojen ja kehujen kera. Näyttäisi siltä, että kopioimiskohu on hoidettu hiljaisesti pinnan alla ja asiasta on sovittu ilman oikeudenkäyntiä. Kylie Jenner on todennäköisesti suostunut julkaisemaan @vladamuan meikkikuvia omaan profiiliinsa, TMZ uutisoi.

Diili ei ole huonoimmasta päästä, sillä Haggertyn meikkikuvat saavat Kylien julkaisemana kertaheitolla miljoonayleisön. Kylie Jennerillä on pelkästään Instagramissa 84,2 miljoonaa seuraajaa. Samanlaista näkyvyyttä on vaikea saada rahalla.

Check out this inspiring photograph from @juliakuzmenko and @vladamua! ???

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

This really is everything ? Check out the wonderful makeup art of @vladamua!

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on