Nainen kokeili ensikerran kestoripsiä – ei ollut uskoa vaikutusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä yksi suurimmista kauneustrendeistä on suuret silmät, jotka saavutetaan yleensä irtoripsien tai ripsipidennysten avulla. Ripsipidennysten ottaminen on melko kallista, minkä vuoksi moni varmasti harkitseekin asiaa pitkään ennen niiden hankkimista. Nyt eräs ensikertalainen pääsi kokeilemaan ripsipidennyksiä kaksi viikkoa.

Melko luonnollisesti joka päivä meikkaava Caitlyn osallistui BuzzFeedYellow-sivuston tekemään kokeiluun, jossa hän kokeili ripsipidennyksiä kahden viikon ajan. Nainen oli melko epäileväinen ripsiä kohtaan, koska hän ei ollut tottunut juurikaan meikkaamiseen tai siihen, että häneen kiinnitetään jatkuvasti huomiota.

Caitlyn yllättyi suuresti siitä miten paljon ripset muuttivat hänen ulkonäköään. Naisen mielestä hän näytti aivan Snapchat-filtteriltä eikä omalta itseltään. Kahden viikon aikana nainen oppi tykkäämään ripsipidennyksistä. Hän ei kuitenkaan jaksaisi jatkuvasti huoltaa ripsiä, koska niiden irtoileminen, harjaaminen ja hoitaminen alkoivat kivasta ulkonäöstä huolimatta ärsyttää Caitlynia.