Naisten ihailema Ruby Rose tihkui seksiä punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi taannoin raketin tavoin julkkistähdeksi kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sekä naisten että miesten mieleen oleva näyttelijätär nähtiin juuri uuden elokuvansa ensi-illassa, jossa hän säväytti upealla tyylillään.

Ruby Rose nähtiin tannoin xXx: Return Of Xander Cage -elokuvan ensi-illassa hyvin naisellinen juhlapuku yllään. Nyt mekko on kuitenkin vaihtunut uuden John Wick: Chapter 2 -elokuvan ensi-iltaa varten mustiin tiukkoihin housuihin ja valkoiseen jakkuun, joka tuo naistähden maskuliinisemman puolen upeasti esiin.

Ruby Rose loisti todella seksikkäänä tummassa silmämeikissään. Valkoinen näyttävä ja pitkä jakku oli auki, minkä ansiosta sen alta paljastui hyvin näyttävä metallinen kaulakoru, josta roikkui useita ketjuja. Jakun alla naisella ei ollut muuta kuin pitsiset rintaliivit, joiden vilahtaminen takin alta viimeisteli seksikkään ja vaarallisen tyylin.

Splash
Splash
Splash