Barack Obama nauttii lomasta – otti Richard Bransonista mittaa leijalautailussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Yhdysvaltojen entisen presidentti Barack Obaman lomailevan perheineen överirikkaan Richard Bransonin omistamalla saarella. Nyt Karibialla lomailevat miehet ovat ottaneet toisistaan mittaa leijalautailussa. Branson julkaisi kilpailusta videon Facebookiin.

Maailman tunnetuimpiin yrittäjiin lukeutuva Richard Branson kertoo Facebookissa haastaneensa Barack Obaman leijalautailuun. Paratiisimaisemissa kuvatulla videolla huomaa, kuinka miehet nauttivat meressä telmimisestä ja leijan antamisesta vapaudentunteesta. Voisi kuvitella, että kummallakaan miehellä ei käy mielessä Yhdysvaltojen parhaillaan kuohuva kitkeränoloinen politiikan tila.

Barack voittaa Richardin 50 metrillä. Barack Obama suuntasi perheensä kanssa heti virkakautensa päätyttyä Karibialla sijaitsevalle Bransonin saarelle, jossa perhe saa lomailla takuulla rauhassa. Yksi yö kahdeksan makuuhuonetta käsittävässä lomapaikassa maksaa noin 60.000 dollaria.

Richard vs Barack

Challenged President Barack Obama to a kitesurf vs foilboard learning contest – here’s what happened https://virg.in/ZWz

Publié par Richard Branson sur mardi 7 février 2017